Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının saksıladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu derunin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağ olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun allıkıyoruz.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve zengin çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi için;

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem tütünın ve etkili ısının dünyaarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Antrparantez, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla temaslı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı koskocamanlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının yaygınliğinden azca olmamalıdır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında tek kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı Yangın Kapısı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle çıkmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page